Salon

Kig indenfor

Hos Frisør Hanne fokuserer vi meget på at skabe en tryg og hyggelig atmosfære i salonen. Dette sker ved at sætte de rette rammer, rent visuelt, men også gennem et højt humør og smil.

Vi bestræber os på at give dig den fulde salonoplevelse! Et besøg hos frisøren handler for mange om mere end en skarp klipning, flotte reflekser eller et helt nyt look.

Når du tager til frisøren skal du have mulighed for at blive forkælet med en skøn hårvask, afslapning i vores massagestole, en kop kaffe eller te og tid til dig selv. Vi har plads til alle hos Frisør Hanne, uanset om du ønsker ro og stilhed eller at få endevendt verdens situationen. Har du kort tid, inden du skal tilbage på arbejde, har vi fuld forståelse for det. Ligeledes har vi de perfekte rammer til, at du kan tage dig god tid i vores venteområde, hvor du blandt andet kan finde inspiration til en ny frisure.

I nedenstående kan du se nogle billeder fra vores salon, men vi vil meget hellere, at du kigger forbi og oplever atmosfæren i virkeligheden 🙂