Om os

Hvem er Frisør Hanne?

Leder du efter en frisør, som forstår og lytter til dig, men også kommer med nye ideer og gode råd?

Vi er et mindre, men stærkt og engageret team hos Frisør Hanne, som prioriterer høj kvalitet, godt håndværk og tætte relationer samt dialog med kunderne. Vi går op i at kende og forstå vores kunder, og bestræber os på at udbyde service og behandling af bedste kvalitet til billige priser.

Frisør Hanne åbnede sine døre i 1982 i hjertet af Aalborg. Salonen er etableret og ejet af Hanne Erichsen, som også er daglig leder. Når du træder ind af døren hos Frisør Hanne oplever du en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor dine ønsker og behov er i fokus. Vi vil altid være behjælpelige med professionel rådgivning til inspiration samt forandring til dig og dit hår. Vores ultimative mål er at gøre dig glad og tilfreds, så du går ud af vores salon med et ekstra skud selvtillid samt et lykkeligt smil på læberne og ikke mindst fantastisk hår.

Hos Frisør Hanne er vi to frisører, Mette og Hanne, der begge har den 4-årige frisøruddannelse samt flere års erfaring inden for faget. Vi arbejder løbende på at videreudvikle vores kompetencer og følge med i tiden trends for netop at kunne rådgive dig og behandle dit hår på bedste vis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon!

Hanne Erichsen Frisør Hanne

Hanne (Frisør & Indehaver)

Hanne åbnede salonen i hjembyen Aalborg efter færdiggørelsen af sin 4-årige frisøruddannelse på Frisørskolen i Randers samt efterfølgende erfaring hos Frisør Toftild i Aalborg. Hanne har siden teenageårene drømt om at blive frisør og åbne egen butik.

”Det der fascinerer mig mest ved faget er, hvordan det smukkeste ved folk kan fremhæves ved blot at lave nogle få linjer. Ethvert ansigt og hår er unikt, og det er derfor afgørende at finde dét, der gør det bedste for netop dig. Det bedste ved mit job er, at jeg hver eneste dag har mulighed for at gøre folk gladere. Jeg elsker når jeg kan se, at jeg har bidraget til at få en person til at føle sig smuk, og når jeg kan opleve hvordan deres selvtillid stiger i takt med at de får fornyet energi og glæde. Derudover giver min hverdag mig chancen for at møde nye interessante og skønne mennesker.”

Mette (Frisør)

Mette startede sin karriere hos Frisør Hanne, først som elev i forbindelsen med færdiggørelsen af sin 4-årige frisøruddannelse, og derefter som en fast og betydningsfuld del af teamet.

Mette er en erfaren og kompetent frisør med mere end 25 års erfaring inden for faget. Mette mestrer alle farveteknikker og er i særdeleshed passioneret omkring herreklip og de mange spændende muligheder og tendenser her indenfor.

Når du er i Mettes trygge hænder, vil du opleve den ro hun udstråler samt det overskud hun har over for sine kunder. Med Mette som frisør vil du få en fantastisk salonoplevelse, der byder på masser af smil, godt humør og et højt fagligt niveau.